ÚLTIMA HORA

Febrer. Propers cursos de Comunicació de l'Alfred Picó: Anglès (alumnes d'ESO), Mollet (Parlar en públic. Cambra de Comerç), Penya del Barça de Torroella (discurs de l'ascensor) i el dia 26 una sorpresa que ja explicarem.

L'últim vídeo de l'Alfred Picó. Ja té 700 vistes!

Foto de família (el professor Alfred Picó i els seus alumnes) del curs de Comunicació al Consell Comarcal del Baix Empordà, a La Bisbal

El primer vídeo del Canal de Youtube de l'Alfred Picó que arriba a les 1.000 visualitzacions

Octubre-Novembre 2019. L'Alfred Picó imparteix el Taller "Parlar en públic amb seguretat i eficàcia" a Mataró i Sant Feliu de Llobregat. Organitza: Cambra de Comerç.

Octubre 2019. L'Alfred Picó ha impartit el Curs "El soroll mediàtic a l'Administració Local" a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya amb les places exhaurides i llista d'espera

Comença la temporada 2019-2020. L'Alfred Picó farà cursos de Comunicació a l'EAPC, Cambra de Comerç, Consell Comarcal Baix Empordà, IPSI, La Salle, Doctor Puigvert, Penya Barça Les Corts... Si necessites un curs seu, escriu a alfredpico@hotmail.com

Acaba la temporada 2018-2019. Els cursos i tallers de Comunicació de l'Alfred Picó han arribat a molts pobles i ciutats de Catalunya. Gràcies per haver confiat en ell.

L'Alfred Picó imparteix Cursos de Comunicació a les delegacions de la Cambra de Comerç de Viladecans, Granollers i Mataró (foto)

L'Alfred Picó és el responsable de Comunicació i Premsa de l'exposició de pintura "Els cinc sentits", capitanejada per la pintora Núria Cátedra i artistes amb diversitat funcional

L'Alfred Picó ha impartit el Taller "La bona comunicació millora la teva felicitat i la dels altres" en un sopar a l'Asador del Mar organitzat pel Club de Singles Tahula

Alfred Picó omple la sala d'actes de la Penya Foment Martinenc amb el seu Taller "Com parlen els jugadors del Barça i com parles tu"

"Com parlen els jugadors del Barça i com parles tu". La famosa xerrada de l'Alfred Picó arriba aquest dijous al Foment Martinenc.

Alfred Picó torna a impartir el Curs "La Comunicació Institucional" a l'EAPC. El curs reuneix alumnes de tot Catalunya.

Gran èxit del Taller "El discurs de l'ascensor" que l'Alfred Picó ha impartit a la Cambra de Vic. 40 alumnes i molta participació.

L'Alfred imparteix el Taller "Tu també pots ser escriptor" a Castelló d'Empúries. Molta gent i somnis que es fan realitat.

Per sant Jordi, els germans Alfred i David Picó us esperen a plaça Joanic, 3. Ens ho passarem moooolt bé. De 18 a 20h.

Taller gratuït a Castelló d'Empúries de l'Alfred Picó. No t'ho perdis. El dissabte 27 d'abril.

El Centre Cívic Urgell torna a organitzar el Curs "L'art de parlar en públic", amb l'Alfred Picó. Inici: 24 d'abril. Taller confirmat!

"Amor de mala mort", llibre d'Alfred Picó i Sandra Palau, arriba a la 2ona edició. Els autors ho celebren amb gran èxit a la planta 24 de l'hotel Sky Meliá de Barcelona.

L'Alfred tornarà a impartir el seu famós Taller "El discurs de l'ascensor". Serà a la Cambra de Vic. El 16 de maig (inscripcions a la Cambra).

L'Alfred Picó participa enguany en la campanya "La premsa a les escoles", impulsada pel Col·legi de Periodistes i EduCaixa

Escriure o dir "bon dia" provoca alegria. El nou video de l'Alfred Picó.

Rècord mundial! Gairebé 200 alumnes de l'Escola IPSI assisteixen a una xerrada de l'Alfred Picó sobre Cinema.

L'Alfred Picó imparteix amb èxit 2 Tallers de Comunicació a l'Institut Montilivi, de Girona

La Cambra de Comerç organitza el Taller "Les noves eines per comunicar (Whatsapp, videobloc, storytelling...)". 29 de març. Inscripcions 902448448 (secció Formació).

El nou vídeo de l'Alfred Picó

L'Alfred ha impartit el seu Taller "El discurs de l'ascensor" a la Cambra de Comerç de Barcelona amb una gran assistència de públic (més de 40 persones).

No et perdis la gran xerrada que farà l'Alfred Picó "Com parlen els jugadors del Barça" a la Penya del Barça de Torroella de Montgrí. El 25 de gener. Entrada gratuïta.

Nou Taller de l'Alfred al Centre Cívic Urgell. Gener-març 2019. CONFIRMAT. El curs també es fara al trimestre abril-juny.

L'Alfred tornarà a fer de Rei Mag a la Festa dels 80 del 3 de gener. Regalarà joguines i 250 llibres (de l'agència literària Sandra Bruna)

L'Alfred Picó torna al Màster de l'Institut Gomà i explica com aconseguir l'atenció dels mitjans i l'opinió pública. Un gran èxit.

L'Alfred Picó ha tornat a la Cambra de Comerç per impartir el seu curs estrella "Entrena't per ser un bon comunicador"

Com comuniquen els jugadors, entrenadors i presidents del Barça? L'Alfred omple la Penya Blaugrana de Les Corts per analitzar-ho.

L'Alfred Picó explica secrets de la Comunicació Escrita a l'espectacular Capella de Santa Clara de Castelló d'Empúries

L'Alfred torna a Barça TV i dóna sort. El Barça guanya 5-1 al Madrid

El Mètode Picó per parlar en públic torna a les escoles Claret, Doctor Puigverd i Escolàpies de Figueres.

L'Alfred imparteix el curs "Comunicació Institucional" a l'EAPC. Molt bones crítiques i 41 persones en espera.

Ràdio Flaixbac fitxa l'Alfred Picó per parlar de Comunicació cada dimarts. A la foto, l'Alfred i Xavi Segú, presentador del programa "Bac up".

L'Alfred Picó, expert en Comunicació, ha obert el grup "Comunica't millor" a Facebook. T'hi esperem!

La Cadena SER ha fitxat els germans Alfred i David Picó per parlar de la música dels 80. Estaran en antena el 1er dijous de cada mes.

L'Alfred Picó ha acabat la temporada 2017-2018. Els seus Cursos de Comunicació han arribat a Girona, Figueres, Roses, Castelló d'Empúries, Balenyà, Viladecans, Vilafranca, Granollers, Badalona, Arenys de Mar, Valls i Barcelona. Gràcies per haver confiat en ell!

Alfred Picó imparteix el Taller "La Comunicació, una eina imprescindible" a la seu dels Serveis Educatius de l'Alt Camp, a Valls. Amb més de 50 persones.

Alfred Picó, convidat d'honor del Màster sobre Periodisme que Gemma Nierga imparteix a la Universitat Blanquerna

Apassionant i divertit cara a cara entre Mercedes Milà i Alfred Picó al programa de llibres de TV "Convenzeme"

Gran èxit de la conferència "Tu també pots ser un bon comunicador" a Vilafranca. Auditori ple amb 70 persones i crítiques molt positives.

El llibre "100 idees per ser un gran comunicador", de l'Alfred Picó, s'esgota a moltes llibreries